lauantai 11. tammikuuta 2020

Pojat kaksi kokonaista viikkoa

Poikein 2 viikkos synttäreitä juhlittiin eilen. Hyvin meillä menee edelleen :)
Veitikat painaa kaikki yli kilon Huilu ~20g enemmän kuin Viulu ja Viulu ~20g enemmän kuin Ponteva. Silmät alkoivat aueta 11vrk iässä, ensimmäisenä niitä raotteli Viulu, joka on pennuista ainakin nyt kaikkein aktiivisin. On kyllä ollut syntymästä asti, niin topakasti se ryömi menemään jo ensimmäisten tuntien aikana. Rauhallisimmalta vaikuttaa Ponteva ja Huilu on jotain siltä väliltä.

Jalatkin pennut ovat pikku hiljaa löytämässä, ja on ne kyllä ihania seurata kun joka päivä tajuavat jotain uutta ja ihmeellistä, oli se sitten veli jonka kanssa nyhjätä, ihminen jonka sormia maistella tai uusi pyyhe pentulaatikossa. Pentujen kuvaaminen hereillä on mahdotonta, koska ei niiden liikkeitä pysty ennustamaan yhtään ja valoa on ihanassa tammikuun vesisadekelissä olemattomasti.

Tässä kuitenkin jotain mistä nyt näkee edes väähän miten pojat ovat kasvaneet. Turkkien mittoja arvuuttelen, ja on niissä aikakin pienoista eroa havaittavissa. Kunhan hieman tulee enemmän ikää bäkee paremmin onko sekaan livahtanut joku lyhytkarvainenkin tyyppi. Nyt näyttää että tällä hetkellä Pontevalla on lyhin turkki ja Viululla pisin, vai onko se valkoinen kaulus joka hämää? Voivat toki olla kaikki pitkätukkiakin :)

Lunki Huilu 2viikkoa

En kyllä jaksa poseeraa.

Huilulla oli jo syntyessään musta pilkku nenässä, mutta se on saanut vähiten mustaa pigmenttiä nenään kahden viikon aikana.

Osaan jo melkein istua, Viulu 2 viikkoa

Nukkuessa olen näin söpö (Viulu)

Välillä pitää vähän haukotella kyllä (Viulu)

Olen aika vekkuli tyyppi  (Viulu)


Pontevan pilkut on todella söpöt 

En oikein perusta tästä kuvaamisesta (Ponteva )

Näin lyhyelle turkkini näyttää (Ponteva)

Tämmönenkin kuva musta piti saada, en ymmärrä (Ponteva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti